Personal Training

Wat is Personal Training?

Tijdens een sessie Personal Training doen we krachtoefeningen met jouw eigen lichaamsgewicht en met losse gewichten. De oefeningen zijn eenvoudig en voor iedereen te doen. Je hoeft hier nog helemaal geen ervaring mee te hebben. Ik pas het niveau van de oefeningen aan op wat jij kunt. Zoals al eerder genoemd is, is krachttraining de wetenschappelijk bewezen meest effectieve manier om gewicht te verliezen en op gewicht te blijven.

Waar wordt deze Personal Training gegeven?

Ik geef Personal Training bij jou op locatie in Amsterdam. De locatie bepalen we samen en wordt afgestemd op wat makkelijk is voor jou!

Eerste consult gratis!

Om te beginnen plannen we een gratis consult (van ongeveer 30 minuten). Ik kom naar een locatie bij je in de buurt. We bespreken wat jij wilt bereiken op korte termijn en, minstens net zo belangrijk, op langere termijn. Daarna maken we samen een plan van aanpak om jouw persoonlijke doelen te bereiken. In de meeste gevallen zal dit een 12 weken programma zijn.

Wat is het resultaat?

Een gezond en slank lichaam met minimale inspanning! Meten is weten: we maken voor en na foto’s zodat je zelf het resultaat ziet.

Afbeelding workout
Contact
Telefoon: 06-50877009
Adres
Pontsteiger 133
1014 ZP Amsterdam
KVK: 73427896
BTW: NL186874509B01