Over Bianca

Aangenaam! Mijn naam is Bianca. Ik ben geboren in 1982 en kom uit Amsterdam. Graag help ik jou om gezonder te gaan leven.

Ik heb een achtergrond als anesthesieassistent op de Operatie Kamers. Daarnaast heb ik een economische HBO afgerond en in het bedrijfsleven gewerkt. Mijn echte passie is mensen helpen om ook een gezondere leefstijl te hebben. Ik wil mensen laten ervaren dat het leuk is én helemaal niet moeilijk om een gezonder en bewuster leven te leiden. Lekker uit eten met je partner? Een wijntje drinken met vrienden? Dat kun je gewoon blijven doen!

Meest recent onderzoek heeft uitgewezen dat gewoonteverandering bij eet-, drink- of beweeggewoontes gemiddeld 66 dagen kost. Na ongeveer 2 tot 3 maanden wordt het gewenste gedrag steeds meer een gewoonte. Hoe langer je een bepaalde gewoonte volhoudt, hoe meer het onderdeel wordt van je leefstijl. Volg Online Coaching of Personal Training bij mij, en wordt gelukkiger en gezonder binnen 3 maanden!

Ik ben een AALO gecertificeerd fitness trainer. Naast de accreditaties voor AALO als organisatie, zijn ook de opleidingen van AALO nog eens geaccrediteerd door Europe Active (EREPS niveau 3 en 4).

Afbeelding Bianca
Contact
Telefoon: 06-50877009
Adres
Pontsteiger 133
1014 ZP Amsterdam
KVK: 73427896
BTW: NL186874509B01