Veelgestelde vragen

Online Coaching is geschikt voor iedereen vanaf 18 jaar die een gezonde leefstijl wil hebben of af wil vallen, maar die dit zelf niet goed genoeg lukt. Online Coaching is speciaal opgezet voor mensen die geen tijd/geld hebben om wekelijks Personal Training te volgen. Daarnaast krijg je met Online Coaching ook een voedingsschema gericht op wat jij graag eet. En eten speelt voor 80% een rol bij afvallen.

Binnen 24 uur krijg jij een mail van [email protected] met de 8 essentiële vragen. Wanneer je deze vragenlijst ingevuld retour mailt neem ik zsm contact met je op via whatsapp. We plannen samen een (wekelijks)videogesprek waarin we jouw doelen en het plan van aanpak bespreken. Daarnaast krijg je direct een mail waarmee jij je account kunt activeren voor het online portaal van Healthy Activities. Als je dit gedaan hebt kun je ook de app downloaden en kun je, na het activeren van je account, inloggen.

In ons wekelijkse videogesprek bespreken we jouw doelen op het gebeid van bewegen en voeding waar jij aan gaat werken. Hierna krijg jij een mail met de richtlijnen voor een gezonde leefstijl. Hierin staan een aantal essentiële punten in voor een gezond en slank lichaam. In de Healthy Activities app staat precies omschreven wat jij moet doen. Jij houdt bij in de app wat je gedaan hebt mbt bewegen en voeding. We onderhouden 24/7 contact via whatsapp wanneer jij vragen hebt.

Na inschrijven krijg je direct een mail met een link waarmee jij je account kunt activeren voor het online portaal van Healthy Activities. Als je dit gedaan hebt kun je de app downloaden via een link in dezelfde mail. Hiermee kun je, na het activeren van je account, inloggen. Nadat wij het videogesprek hebben gevoerd maak ik in de app binnen 24 uur persoonlijke trainingsschema’s voor jou. Je kunt precies zien wat je moet doen en wanneer. Er staan filmpjes en duidelijke instructies bij de oefeningen. Ook het voedingsschema staat er letterlijk in. Je kunt zelf heel makkelijk bijhouden wat je hebt gedaan en wat je hebt gegeten. Zodat ik dit weer kan zien en jou kan coachen waar nodig.

Jij mag eten en drinken wat jij wilt. Ik ben geen aanhanger van een bepaald dieet. Het principe is: als jij af wilt vallen moet je iets minder calorieën eten dan je verbruikt. Dit bereiken we samen door vaker te bewegen en betere voedingskeuzes te maken. Dit alles gericht op wat jij fijn vindt.

Jazeker! Ook voor veggies of vegans maak ik trainingsschema’s en een voedingsschema. Wil jij iets vaker vegetarisch of veganistisch eten? Geef dit aan, dan hou ik daar rekening mee in het schema.

Voor actuele kosten kijk bij het kopje ‘Inschrijven en Tarieven’.

Dat ligt helemaal aan jou. Hoeveel geld heb je over voor een gezond en slank lichaam? Hoe snel denk jij dat je een gezondere leefstijl onder de knie hebt? Meest recent onderzoek heeft uitgewezen dat gewoonteverandering bij eet-, drink- of beweeggewoontes gemiddeld 66 dagen kost. Na ongeveer 2 tot 3 maanden wordt het gewenste gedrag steeds meer een gewoonte. Hoe langer je een bepaalde gewoonte volhoudt, hoe meer het onderdeel wordt van je leefstijl.

Jij kunt je op ieder moment inschrijven. Na de inschrijving stuur ik je binnen 24 uur een mail met de 8 vragen. Zodra jij die geretourneerd heb stuur ik je zsm een whatsappbericht en plannen we een videogesprek in. Dan gaan we direct van start!

Dat heb je zelf in de hand. Als jij leeft volgens de door ons gemaakte afspraken, dan zal jij 100% zeker gewicht verliezen!

Personal Training is geschikt voor mensen die graag face2face begeleiding willen bij krachttraining. Ik kom naar de locatie van jouw keuze, ook aan huis. Ik neem losse gewichten en een TRX trainer mee.

Als je wilt afvallen is voeding het belangrijkste onderdeel. Een gezonde leefstijl is van groot belang. Daarom bied ik via Online Coaching zowel trainingsschema’s als een voedingsschema aan.

Ik bied persoonlijke coaching aan met 24/7 contact via whatsapp. Dit betekent dat jij mij 24 uur per dag mag appen met alles wat je te binnen schiet; vragen over voeding, over je trainingsschema of als je bijvoorbeeld steun nodig hebt. Ik reageer zsm.

Contact
Telefoon: 06-50877009
Adres
Pontsteiger 133
1014 ZP Amsterdam
KVK: 73427896
BTW: NL186874509B01